Diensten

Veiligheidsfunctionarissen en elektronisch veiligheidstoezicht

Een Shutdown (ookwel turn-around of onderhoudsstop) is een intensief proces waarbij binnen korte tijd veel risicovolle werkzaamheden plaatsvinden. Tijdens deze processen zijn er meer mensen aanwezig dan tijdens reguliere werkzaamheden en is er sprake van een verhoogd risico. De juiste voorzorgsmaatregelen zijn dan van cruciaal belang.

Om de veiligheid te waarborgen levert Shutdown Safety veiligheidsfunctionarissen die met u mee kijken en meedenken over de meest effectieve en efficiënte operationele invulling van uw veiligheidsorganisatie, waarbij ook elektronisch veiligheidstoezicht tot de mogelijkheden behoort.

Partner

 

Wij bieden deze dienst aan in samenwerking met onze partner TSA Safety Services

 

TSA Safety Services is dé partner van Shutdown Safety voor het inzetten van veiligheidsfunctionarissen tijdens een shutdown. TSA Safety Services is met ruim 25 jaar ervaring en 200 gepassioneerde medewerkers dé specialist op het gebied van veiligheidstoezicht. Naast de reguliere werkzaamheden kunnen zij uw organisatie ook ondersteunen en samen met u en uw uitvoerende contractors zorgen voor een veilige werkomgeving.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact op

Shutdown Safety diensten